Login

Login

Aktiv sommerferie for alle

Er dere barnefamilie ? Vi har gjort et utvalg med våre anbefalninger av aktiviteter, overnatting og spisesteder for dere som ønsker en sommerferie på fjellet med barna. Lillehammer har et stort tilbud til barnefamilier, og det kan være vanskelig å finne ut hva som passer best.

Alle hytter, leiligheter og rom ligger ute på online bookingen med Fjellparkens rabatt.

Husk at du automatisk for fordeler og rabatter via FORDELS PASSET når du bor hos oss.

 

  

Har du vært her før ?

Ønsker du å gå direkte til online bookingen og søke
den beste pris på ditt opphold med en gang - så klikker du HER!

Vi har prisgaranti på vår online booking, les mer på linket!

Ønsker du informasjon om alle de ting du kan gjøre i Nordseter Fjellpark
finner du herunner en rekke forslag.

Vi gleder oss til å by dere velkommen til sommer i fjellheimen!

Natur Juli 2007030

Hunderfossen Familiepark

En av Norges beste familieparker ligger kun 25 minutter fra Nordseter, via fjellvegen. Vi viser deg gjerne hvor du skal kjøre!

Kjøper du inngangsbilletter hos oss slipper du å stå i kø i parken!

Hunderfossen Familiepark ved Lillehammer har mer enn 50 attraksjoner og severdigheter og er verdt et besøk! Her kan store og små kose seg både på land og i vann. De nyeste attraksjonene er Traktorbanen og Trollfallet.

Hunderfossen

Lilleputthammer

Lilleputthammer ligger like ved Hunderfossen Familiepark, og er et veldig fint aktivitetstilbud til barn i alderen 0 - 10 år. Her kan de boltre seg i minibyen Lilleputthammer, ta karuseller, spise is og kose seg.

Vi viser deg gjerne hvor du skal kjøre for å komme til Lilleputthammer. Den korteste veien fra Nordseter vil være via fjellvegen, ca 25 minutter.

 Lilleputthammer

Sykkeltur for hele familien

Fjellet byr på mange flotte veie og turstier og  her kan alle være med ! 

Vår fordelspass gir deg gratis lån av sykler for hele familien på Nordseter Fjellpark Servicesenter. Syklene lånes på dagsbasis og leveres tilbake innen stengetid. Tilbudet er populært, så det kan være en fordel å møte opp på Servicesenteret når vi åpner på dagen!

Vi har sykler fra 15 - 22" (høyde 150 - 190+ cm). Våre Fuji Bullit er montert med hydraulisk skivebrems og kombipedaler (SDS)Scott syklene våre er med vanlig v-brems. Våre sykler er delt i to kategorier: m. demper/u. demper.Vi har også en sykkelhenger til den mindste ! 

 girl-on-mountain-bike

Bad i fjellvannet eller fang din egen middag

Ved fjellsjøen finner du garpahuken og badebryggen. Fra Servicesenteret skal du gå eller kjøre ca. 1 km. Her kan du grille, fiske, leke og bade på lavt vann eller springe fra ytterste kanten av badebryggen. 

Dette er en frisk opplevelse for store og små !

Du kan også fiske familiens middag her. Fiskekart og fiske utstyr kjøpes på ServiceSenteret.

 Fjelldagen Nordseter 23 august 2009 015

Kano er ren idyl i fjellheimen

Vi har kanoer og robåter til leie når du bor i Nordseter Fjellpark. Der finnes mange fine plasser å gå i land rundt vannet, så ta med minigrill, ekstra god niste eller bakevarer fra kafeen. Husk sitteunderlag!

Les mer om FORDELSPASSET her!

 

 Juli 2008 209

Vegmuseet er et besøk værd

Norsk vegmuseum ligger like ved Hunderfossen Familiepark. Foruten en rekke faste og skiftende utstillinger innendørs har museet et stort friluftsmusem på 300 mål med masse opplevelser for hele familien! Her får du masse moro og uteleg hele dagen. Legg også merke til at museet har en autentisk gammel landhandel og servering i gjestgiveriet. Det er gjennem sesongen en rekke arrangementer for store og små!

Museet har gratis inngang.    

 Veimuseet

Maihaugen - for både liten og stor!

Maihaugen på Lillehammer er et friluftsmuseum med 200 bygninger, utstillinger, spisesteder og opplevelser for folk i alle aldre. Museet er åpent hele året, med størst aktivitet i friluftsmuseet i sommersesongen. 

Delta på aktiviteter, opplev historien og lek på de fine uteområdene.

Fordelspasset gir deg rabatt på din billett når du kjøper den på Servicesenteret!

Maihaugen to gutter

Overnatting slik du vil ha det!

I Nordseter Fjellpark kan vi tilby et varriert overnatningstilbud til deg og din familie. Hos oss kan du velge mellom en traditionel hytte eller leilighet, moderne urbane leiligheter i sentrum, moderne leiligheter på Nordseter Sportell eller hotelrom.

Uanset hvor du bor i Fjellparken har du turstiene rett uren for døren!

Alle gjester i Nordseter Fjellpark får FORDELSPASSET inkl i oppholdet. Her får du fordeler til mye - det er bare å benytte seg av de mange tilbudene !!

Søk ditt opphold og pris HER!

Cabin HD83 1

Vår resepsjon hjelper deg

Når du ankommer til Nordseter Fjellpark byr vi deg velkommen med et smil.
Hos oss får du al den informasjon du trenger om Nordseter, Lillehammer og de mange muligheter for opplevelser i området. Vi kjenner vårt fjell veldig godt og kan derfor gi deg flotte turforslag til både korte og lange turer. Vi har informasjon om bussen og åpningstider på alt rundt oss og så kan du også får gode råd til aktivitet på en regnværsdag.

Benytt deg av vår Billettservice  - så slippe du å stå i kø !

Gjennem vårt fordelspass får du masser av rabatter og fordeler !!  

Kontakt oss på 99437000 eller på booking@nordseter.no 

 Resepsjon

Hunderfossen

 


facebook  twitter  youtube  flickr  instagram

Nordseter Mediabank | Design © Myklebust Designs 2013