Login

Login

Lysgårdsbakkene hoppanlegg

Besøk Lillehammers velkjente hoppanlegg!

Med Nordseter Fjellparks fordelspass får du fordeler på Olympiaparkens produkter! Utvalgte billetter kan bestilles online sammen med overnatting, øvrige billetter kan kjøpes på Nordseter Servicesenter eller hos den enkelte aktivitet med fordelspasset som legitimasjon.

 

Lysgårdsbakkene Hoppanlegg ble bygd for OL på Lillehammer i 1994, og har blitt selve kjenne-tegnet på Lillehammer. På lang avstand ser man den flotte hoppbakken som glir naturlig inn i landskapet. Om sommeren er OL-ringene i unnarennet synlige lang vei, og bakkerekordene er synliggjort i begge bakkene.

Lysgårdsbakkene Hoppanlegg er et topp moderne anlegg. Anlegget var ferdigstilt desember 1992 og består av en stor og en liten bakke, henholdsvis HS138 og HS100.

I 2007 ble den store Lysgårdsbakken (HS 138) modernistert. Bakkeprofilen ble endret i henhold til gjeldende regler og den fikk plastdekke.

Det blir hoppet ca 80 000 skihopp på vinteren og ca 20 000 på sommeren. Så her kan man se hoppere i aksjon så og si hver dag hele året.

 

Simulator
På sletta i hoppbakken står en simulator for utfor og bob. Du får bli med på en utfortur ned Kvitfjell og en tur med isbob ned Bob- og Akebanen. Flysimulatorbevegelser kombinert med film på storskjerm, gir en realistisk og morsom opplevelse. Det er plass til 10 personer, og "turen" varer 5 minutter.

 

Stolheis
Fra sletta i hoppbakken kan du ta Stolheisen opp til Hopptårnet på toppen av den største bakken. Fra friluftsterrassen i Hopptårnet har man panorama-utsikt over Lillehammer og Mjøsa. Dette er et populært fotostopp for alle tilreisende.

 

Les mer om hoppanlegget her

 

Hunderfossen

 


facebook  twitter  youtube  flickr  instagram

Nordseter Mediabank | Design © Myklebust Designs 2013