Login

Login

Birkebeineren Rulleskistadion i Olympiaparken

Nordeuropas beste rulleskianlegg beliggende på toppen av Lillehammer, kun 10 minutter fra Nordseter!

Birkebeineren Rulleskistadion sies å være Nordeuropas beste rulleskianlegg, med beliggenhet sentralt i Lillehammer på Birkebeineren Stadion i Olympiaparken. Her er det åpne rulleskiløyper alle dager og når snøanlegget setter igang er det skiløyper! Flombelysning er på fra skumring til kl 23 på kvelden.

Her kan du boltre deg i et profesjonellt anlegg på 6,3 km, med 8 meter bred asfalt trasé. Løypene er åpne for alle, det gir god muligheter både for toppidrettsutøvere og vanlige mosjonister.  Skiskytterstadion har 30 skyteskiver og lydanlegg som kan benyttes året rundt. På stadion er det resultattavle, tidtakingsystem, pressesenter, sektreteriat, målhus, toaletter, smøreboder og ikke minst et stort parkeringsareal.

Skiskyting

Birkebeineren Stadion er nå ett av Nord Europas mest moderne skiskytteranlegg etter at de nye HoRa 2000 E elektroniske skyteskiver er på plass.  

Reservere skyteskive

Ønsker du å reservere skyteskiver kan du kontakte Skistua Kafé på tlf 99 43 70 00 eller sende en epost til oss. 1 skyteskive koster 50 kr å leie per dag og må bestilles.

 

Parkeringsavgift

Parkeringsavgiften på Birkebeineren Skistadion håndteres av Europark. Parkeringsavgiften går til brøyting og vedlikehold av parkeringsarealet. Prisen for dagparkering er kr 30,-. Årskort, gjeldende fra 01.01. til 31.12., koster kr 450,-. Årskortene selges i Håkons Hall Sportssenter.

Nordseter Kneika og samarbeid med Olympiaparken

Nordseter kneika er en egen løype i rulleskianlegget, og er oppkalt etter Nordseter Fjellpark på grunn av samarbeidet med Olympiaparken gjennom vårt sponosorat i Fakkelforum. Denne løypa er det første resultat av det tettere samarbeide mellom Nordseter Fjellpark og Olympiaparken, og vi gleder oss til fortsettelsen! Som en følge av vårt samarbeid vil du få fordeler i ditt fordelspass på inngangsbilletter på deres aktivitetstilbud (når du kjøper billettene på Nordseter Servicesenter).

For treningsgrupper og samlinger vil du også kunne dra nytte av vårt samarbeid med Olympiaparken, da vi høsten 2012 sammen vil lage opplegg for treningssamling, trening både innendørs og utendørs. Overnattingen vil finne sted på Nordseter, beliggende i et eldorado for treningsopphold sommer som vinter.

Vi tilbyr allerede overnatting for grupper opp til 400 personer, og du kan se våre tilgjengelige pakker for treningssamlinger med bespisning og aktiviteter her. Vi har rimelige løsninger for grupper i alle størrelser, både med og uten bespisning.

Vi kan forsikre deg om at du vil være sikret et godt treningsopplegg, inne- eller/og utendørsbasert!

Skistua Kafé

Skistua Kafe ligger på Birkebeineren Skistadion mellom langrenns- og skiskytter-arenaene. Den hyggelige kafeen kan leies året rundt til servering og selskaper for opptil 40 personer. I underetasjen finnes 2 garderober m/dusj (20 kr). Skistua Kafe holder åpent i helger om vinteren og under spesielle arrangementer. Her kan du også få catering i form av lunsj, middag eller bakervarer.

Værmelding for Birkebeineren og Nordseter

Hunderfossen

 


facebook  twitter  youtube  flickr  instagram

Nordseter Mediabank | Design © Myklebust Designs 2013